Тому нині ряд компаній пропонує якісне високофахове лікування в інших країнах. Партнер вашого здоров’я Компанія HealthPartner організовує економічну діагностику і високоякісне лікування міжнародних пацієнтів у Туреччині. Важливий момент – компанія не є представником якоїсь окремо взятої клініки, а є проводирем свого клієнта у розмаїтий світ медичних послуг Туреччини. Тобто команда HealthPartner пропонує вибір найкращих державних, університетських та приватних лікарень, виходячи з фінансових можливостей і потреб пацієнта. А оскільки компанія розвиває медичний туризм Туреччини в цілому і працює за державної підтримки, то на ціні послуги для клієнта – будь то лікування чи діагностика – це не позначається.

– Шукати, як і куди пройти, самому не доведеться. Вас зустрічають в аеропорту і супроводжують протягом усієї подорожі. Вас підтримають на період очікування в лікарні, нададуть перекладача, проведуть екскурсії, організують замовлення квитків, дозвілля… Тобто компанія робить все, щоб пацієнт почував себе комфортно, — розповідає Ольга Білоус, офіційний представник HealthPartner в Україні. – Якщо ви вже, наприклад, у Стамбулі, то чому ж не завітати у Блакитну мечеть чи не полюбуватися вечірніми краєвидами Босфорського мосту? Гурмани можуть насолодитися екзотичними стравами місцевої кухні, а модниці дешево «затоваритись» якісним одягом. Турецька медицина – європейська якість і доступний сервіс. Чому на лікування їхати саме в Туреччину, запитаєте ви?

По-перше, це якість медичного обслуговування. Туреччина з її сучасними лікарнями, кваліфікованими фахівцями, технологічною інфраструктурою і накопиченими знаннями пропонує послуги за європейськими стандартами. Багато лікарень акредитовані всесвітньовідомими організаціями, такими як JCI (міжнародна об’єднана комісія).

– У лікарнях Туреччини надаються високоякісні послуги з лікування онкології, серцево-судинної хірургії, ортопедії, хірургії мозку, дитячої хірургії, естетичної хірургії, офтальмології і стоматології. Ці лікарні також пропонують такі послуги, як система Кібер-Ніж, роботизована хірургія, трансплантація кісткового мозку і органів, — розповідає пані Ольга. – В Україні часто неможливо врятувати життя через недосконалу діагностику, відсутність обладнання для проведення таких операцій, які за кордоном поширені і цілком доступні.   По-друге, це міжнародне визнання. З кожним роком на лікування до Туреччини приїздить все більше іноземних пацієнтів. За офіційною статистикою, у 2008 році їх було 74 тисячі, у 2014 – уже 430 тисяч, а у 2016 – понад 500 тис. По-третє, турецьке лікування не тільки якісне, а й порівняно недороге. У турецьких клініках ті ж самі послуги набагато дешевші ніж, приміром, у розрекламованих Ізраїлі чи Німеччині.

Прес-служба компанії
Healthpartner
Тел. +380 (96) 969-98-45.
www.healthpartner.com.ua. www.facebook.com/healthpartnerinturkey.
Міністерство держреєстрації у м. Стамбулі 25.01.2016 р. ліцензія 20668-5