– Ми вимагаємо негайно звільнити Олега Сенцова та понад 70 українських активістів, яких незаконно утримують у російських в’язницях, піддають тортурам та нелюдським умовам і не дозволяють спілкуватись із рідними й близькими та правозахисниками.

Як відомо, доля Олега Сенцова не залишила байдужими громадян України, США, Франції, Великобританії, Литви, Грузії та інших країн світу. У понеділок, 2 липня, на Олімпійському стадіоні Києва з’явився величезний напис: «Олег, Україна з тобою!» У Дніпрі, Одесі, Львові активісти тримали у руках написи Save Oleg Sentsov. А от українські військові моряки у День Військово-Морських сил теж провели відповідний флешмоб, приєднавшись до тисяч людей в усіх великих містах України. А у містах Європи люди влаштовують автопробіги та ходу до посольств країн «нормандської четвірки», закликаючи сприяти звільненню українських політв’язнів.

Як відомо, український політв’язень в РФ Олег Сенцов вже 50 діб поспіль голодує на знак протесту проти кривавого режиму Путіна, який намагається зламати українських патріотів.

До нього так і не допустили Уповноважену Верховної Ради України з прав людини Людмилу Денисову. Тобто, достовірна інформація про стан здоров’я голодуючого політв’язня досі відсутня…