Тут повторно на переході до 23-ї школи невідомі вандали вирвали із бетоном та бруківкою чергового «Уважного хлопчика»… Сподіваємось, цих «анти хлопчиків» знайдуть?!

Бо востаннє подібна історія сталась 26 липня у Вінниці, коли 4-ро молодих людей «по-пֹ’яні» біля школи №7 розтрощили фігурку «уважного» хлопчика на вулиці Городецького. Згодом ці молоді люди виклали в соцмережу відео, де одягали відбиту голову на себе і глузували…

В ході розслідування цього факту працівники «Муніципальної поліції» спершу вилучили відео із сусідньої до школи № 7 камери стеження. А згодом через пости в соцмережах вийшли на компанію хуліганів та ідентифікували їх.

– За допомогою соціальних мереж та небайдужих вінничан було встановлені дані про чотирьох правопорушників, які пошкодили фігурку школяра. Працівники Муніципальної поліції ідентифікували їх, склали протоколи про адмінправопорушення. Наразі стоїть питання щодо компенсації в розмірі 9200 гривень за пошкодження фігурки школяра, – зазначив заступник начальника КП «Муніципальна поліція» Віталій Чигур.

Нагадаємо, що 26 липня 1:48 годині ночі камери відеоспостереження зафіксували, як четверо молодих людей пошкодили фігуру, відбивши їй «голову». Хулігани знімали це на відео. Потім, о 3:10 двоє з них повернулось та відломили від вже пошкодженої фігури кусок «тулуба». Пізніше ці хлопці виклали в соцмережі відео, де хизуються уламками «уважного» хлопчика…