У тому, що твоя країна кишить всяким непотребом, кривава верхівка сидить на голові – винен ти, я, всі ми. Через свою байдужість, некомпетентність, доброту та всепрощення. Досить бути м’якотілим і довірливим! Час вимагати – покращення добробуту та зменшення тарифів, соціальної справедливості, чесного та законного правосуддя і покарання розкрадачів вашого з нами майна, податків, земель. Це спіткало усі народи – але вони не дали банді наперсточників, шахраїв та циніків вкрасти у них їхню Батьківщину.

Тому, народе, заради себе і своїх дітей просинайся. Наступає час вимагати зараз і сьогодні достойного життя і гарантованих прав. Забери в олігархів владу і візьми її в свої руки! Бо тобі це гарантує Конституція! Припини цю кляту війну та бізнес на крові. Миру вашому дому та Україні.

У День незалежності ми бажаємо вам стати нарешті незалежними від влади. Владу обираємо та наймаємо ми. Тому вона повинна залежати від нас. Вимагайте, контролюйте, присікайте, виводьте на чисту воду і женіть поганою мітлою кожного, хто посягне бодай на одну громадську копійку. Європейська нація – це коли всі разом дбають про спільний інтерес і процвітання своєї країни. Пора стати європейською нацією.

Ваш «33-й канал»