Сенсацією сезону став похід лідера вінницького гурту ТіК Віктора Бронюка не в президенти, а фітнес-зал на заняття до тренера Євгена Корчуна! І це не шоу «Зважені та щасливі», яким опікується відомий вінницький боксер та шоу-мен Вячеслав Узелков… А реальне схуднення співака через суперечку, яку Вітя Бронюк «забив» із одним другом на іміджеву секретну «штуку»!

– Вітя, ти в зал для реклами чи це серйозний фітнес-сет?

– Це не реклама, бо давно збирався взятись за фігуру, спорт, схуднення та позайматись для спини. За мене взявся Женя Корчун, який обіцяв мені результат при належному ставлення до занять… І я готовий до всіх випробувань! Хоча мені одразу дружньо сказали, ти потрапив у пекло)))) Але нас не залякати…)))

– Це правда, що ти посперечався «за живіт»?

– Так! Я дійсно хочу виграти цю суперечку!

Бо вважаю, що маю силу волі на схуднення і нову спортивну фігуру. Як воно буде побачите в реальному часі, бо за цією суперечкою спостерігають багато наших спільних друзів.

– Тренування кожен день?

– Через день поки що…

– А як будеш на гастролях?

– Буду займатись дистанційно, бо є телефони, комунікатори, вайбери та вацапи…

– На що ти «забився» і з ким?

– Це секрет, бо інакше суперечка втратить всю інтригу! І з ким я забився поки не скажу, бо він вам скаже на що ми «заклались»… Я ж знаю, як ви вмієте в 33-му розпитувати!

Все що можу сказати, що не сума в грошах! Це така іміджеві «штучка», яка буде цікава усім!

– Тобто «штучка» іміджеві, це коли Бронюк чи хтось із шоу-друзів пострижеться наголо? Чи голим пробіжиться по вулиці? Чи виступить у Юбуті та Фейсбуку із скандальною зміною свого іміджу?

– Близько, але не скажу… Тримаю інтригу до кінця та серйозно тренуюсь, бо програю!

Опубліковано Віктором Бронюком Середа, 5 вересня 2018 р.

Опубліковано Віктором Бронюком Середа, 5 вересня 2018 р.

Опубліковано Віктором Бронюком Середа, 5 вересня 2018 р.

Опубліковано Віктором Бронюком Середа, 5 вересня 2018 р.