І серед них Іван та Олеся, що знайомі вже 10 років і сім років зустрічались… І нарешті Іван, якого Вінниця знає по Майдану, «Правому сектору» й АТО, зважився зробити пропозицію своїй коханій! Тим більше, що «Весільний бум» пропонував закоханим так звані «швидкі» шлюби, чи «одруження за 24 години»!

– Сьогодні день народження нашої сім’ї і День народження міста, ми присвячуємо йому цю подію, найкоханішому місту Вінниці. Ми вже 10 років зустрічаємось, і як тільки дізнались, що є можливість одружитися у цей день — вирішили скористатись нею, – розповідає одна з наречених Олеся Ніколаєва (у дівоцтві Цюпій).

– Це була моя ініціатива, а жінка її підтримала, – додає наречений Олесі, активіст Майдану та «правосек» Іван Ніколаєв. – Я в приємному шоці від цього свята, бо ми таки одружуємось!

– Нарешті ми їх одружуємо, і це найкращий День міста, який можна було собі уявити. Вони ж стільки років разом, стільки всього пройшли пліч-о-пліч, а весілля все не було! Недарма заплакали батьки і сама Олеся, коли дістали обручки! – зізналась краща подруга Івана – відома вінницька активістка Олена Васількова. – Побажали їм море щастя, діток і ясного мирного неба! Подивіться, які вони гарні та круті, коли разом!!!

– Загалом на День міста до участі у «Весільному бумі» були заявки від 5 пар. Але ми ставили вимогу, щоб молодята були у весільних платтях та костюмах. Щоб все було справді святково і урочисто! Тому до арки на Соборній дійшли лише 3 пари! Інших, мабуть, налякав дощ і у фінал «Буму» вони не потрапили, — розповів директор КП «Подільський туристично-інформаційний центр».

Фото Сергія Хіміча