Традиційно в четверту неділю вересня в Україні святкують День машинобудівника. Це свято завітає і в місто Калинівку, де вже понад 84 роки працює один із лідерів машинобудівної галузі Вінниччини – ПрАТ «Калинівський машзавод». Підприємство спеціалізується на виготовленні та інсталяції обладнання для харчової та переробної промисловості з оптимальним співвідношенням ціни та якості, яке відповідає світовим стандартам.

Для підприємств цукрової промисловості виготовляються механічні та електричні кагатоукладачі різних модифікацій і запасні частини до них; для зерноприймальних пунктів – автомобілерозвантажувачі РАГ-65 вантажопідйомністю до 80 тонн; для молокопереробних заводів – установки сушильні розпилювальні DrySys®, вакуум-випарні установки EvaSys®, пастеризатори PasSys®, установки автоматичної СІР-мийки CleanSys®, кристалізатори CrySys®, вакуум-охолоджувачі, теплогенератори HeatSys®; для хлібних заводів – хлібопекарські печі. Географія постачання продукції охоплює країни Східної Європи та Азії.

Одним з напрямків діяльності ПрАТ «Калинівський машзавод» є розробка, виготовлення та монтаж ємностей TankSys® з нержавіючої сталі об’ємом до 150 м3 та резервуарів різного призначення.

Завдяки багаторічному досвіду, наполегливій праці, набутій майстерності, знанням та умінням працівників, постійному оновленню устаткування, продукція підприємства відповідає найвищим вимогам споживачів і стандарту ІSO 9001:2015, що дозволяє нарощувати експортний потенціал і займати гідне місце серед провідних підприємств машинобудування.

Усвідомлюючи соціальну відповідальність бізнесу за якість життя працівників, покращено соціально-побутові умови праці, зроблено більш відкритим доступ до професійної освіти та отримання першого досвіду молодими фахівцями.

Підприємство допомагає закладам охорони здоров’я, освіти, територіальним громадам, військовим частинам Калинівського району.

Нам дійсно важливо, щоб наш успіх сприяв процвітанню Калинівщини, Вінниччини та єдиної України.

Вітаємо зі святом — Днем машинобудівника!!!

З найкращими побажаннями – акціонери, керівництво та колектив ПрАТ «Калинівський машзавод».