Вінничанка Даринка Красновецька, яка представлятиме нашу країну в листопаді на “Дитячому Євробаченні” в Мінську, днями презентувала відео на пісню “Say Love”.Над створенням кліпу для дівчинки працювала велика професійна команда у столиці.

– Ми не хотіли робити занадто складних постановок, щоб не відволікати увагу від молодої артистки та потужного меседжу пісні. Перевага Дарини у її природності та невимушеності. Вона співає від щирого серця і рухається саме так, як відчуває музику та слова пісні. Дарана – “амбасадор любові”, то ж у відеокліпі ми намагалися зробити акцент саме на виконавиці, підкреслити її сильний вокал, передати настрій та емоцію, яку відчуває вона під час співу, – розповіла Олександра Кольцова, відповідальна за розважальний напрям мовлення у Національній суспільній телерадіокомпанії України.

Над костюмом для відеокліпу працювала талановита українська стилістка та дизайнерка Леся Патока, відома співпрацею та розробкою образів для таких зірок як Джамала, Єва Бушміна, гурт ONUKA, Pianoбой, Бумбокс та багатьох інших. Вона розробила образ у червоно-білих кольорах, який підкреслює тематику та настрій конкурсної пісні “Say Love”, що в перекладі з англійської означає “Скажи любов”. А ще дівчинці дали в кліпі надзвичайно крутий рупор, який спеціально пофарбували у червоний колір! Він підкреслює ідею пісні, допомагає закликати людей з усього світу відмовитися від війни і об’єднатися заради великого та світлого почуття любові.

Додамо, що 11-річна Дарина Красновецька з раннього дитинства займається грою на фортепіано та вокалом у майстерні «Зоряна мрія». За два роки навчання у Академії Олександра Пономарьова в неї був і тур з народним артистом, участь у “Голосі діти”, і неодноразова перемога на “Чорноморських Іграх”.  Чарівний голос дитина успадкувала від бабусь. Одна із них — 62-річна Тетяна Красновецька — свого часу брала участь у таких проектах як «Х-фактор» та «Танцюють всі».

Вікторія Снігур