У Чечельнику вперше коштом цьогорічної державної субвенції придбали житло для дитини-сирота. Відтепер 18-річна Ольга Чорнобай житиме у однокімнатній квартирі, яка розташована у центрі селища. Житло відповідає всім сучасним вимогам до благоустрою та комфорту. Тут зробили ремонт та встановили нові меблі.

– Вважаю, що це дуже правильно, коли держава разом з органами місцевого самоврядування приділяє увагу різним категоріям населення, які потребують допомоги. Ми усі гуртом зробили добру справу, – каже голова Чечельницької райдержадміністрації Сергій Пустовий. – А власне житло є хорошим стартом у доросле життя. Вартість житла становить 270 тисяч гривень. На продаж даної квартири накладено заборону впродовж десяти років.

Коли дівчинка отримала право власності та ключі і разом із прийомною родиною переступила поріг дому, у неї на очах з’явились сльози радості. Зізналась, що не очікувала на такий подарунок, а простора шафа для одягу – давня мрія Ольги.

Додамо, що цьогоріч майже 40 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування отримали новий дім за кошти з державного бюджету.

Віталіна Володимирова