27 листопада 2018 року в тестовому режимі розпочав свою роботу Міжнародний пункт пропуску автомобільного сполучення «Бронниця – Унгурь», що здійснює міждержавний зв’язок між Україною і Республікою Молдова через річку Дністер в межах Вінницької області, а саме Могилів-Подільському районі.

Цьому передували чисельні виїзні засідання українсько-молдовської Робочої групи з питань транспорту та роки консультацій та узгоджень.

Адже будівництво мосту було завершено в 1995 році, але автомобільний рух через кордон досі був неможливий через  відсутність під’їзних колій з боку Республіки Молдова. Бо під’їзні дороги з української сторони до Бронницького мостового переходу були побудовані ще в 2001 році. Після завершення будівництва під’їзних шляхів та вирішення всіх організаційних питань було забезпечено пропуск легкового та вантажного транспорту до 3,5т через ПП «Бронниця-Унгурь».

Більше подробиць про повноцінний запуск 2-го мосту через Дністер у Могилеві-Подільському розказав мер прикордонного міста:

– В Могилеві-Подільському готується до повноцінного відкриття другий міст на Молдову під Бронницькою горою., – розповів Петро Бровко. – Ми до цього готуємось! Скоріш за все це буде весною… Бо 5 кілометрів дороги до нього з нашої сторони відремонтовано містом і ще 600 метрів – дорожнім управлінням. Нині готується постанова Кабміну про один спільний пункт пропуску на мосту для швидкого огляду та перевірки транспорту… Проблема із нашої сторони з юридичному узгодженні всіх питань…