– Я розробив герб Бара, Чернятина, Ялтушкова, також створив емблеми місцевих навчальних закладів. Довго трудився, аби стати підприємцем. І не міг подумати, що так цинічно будуть забирати все, що я заробив. У місті мав 13 бігбордів. Ніколи не відмовлявся розміщати безкоштовну соціальну рекламу, вчасно все сплачував. Та нещодавно  із невідомих причин почали зрізати мої бігборди. Жодного дзвінка-попередження  від КП «Бар-Благоустрій» я не отримав. Приїхав забрати лише залишки щитів, а це чималі збитки — приблизно 60 тисяч гривень. Всім цим діям  передувало рішення сесії міськради про демонтаж незаконно розміщеної зовнішньої реклами. Хоча я чесно сплатив у цьому році 3693,27 грн. І коли дозвіл на встановлення рекламних щитів закінчився, звернувся до архітектурної комісії, щоб його продовжили. Але в результаті дозвіл мені не продовжили. Маю підозри, що до знищення мене як підприємця причетні місцеві бізнесмени, які ще й є депутатами міської ради. Тим паче скоро вибори, і мати бігборди стане ще більш вигідно.

Відомо, що Станіслав  Бондарчук вже звернувся із заявою до поліції про пошкодження майна. Але оскільки колишній правоохоронець працює в одній із інстанцій, яка займалась демонтажем, не вірить у об’єктивне розслідування. Тому вже готує документи до суду.

У КП «Бар-Благоустрій» журналістам повідомили, що як отримали вказівку, так і її виконали. На захист Станіслава Бондарчука став мер Артур Цицюрський, на думку якого, так із підприємцем, який виконав усі умови архітектурної комісії, поводитись не можна. Коли верстався номер, стало відомо, що на архітектурній комісії підприємцю знову відмовили у дозволі. Саме тому співрозмовник днями розпочне акцію голодування.

Вікторія Снігур