Представники ініціативної групи та всі охочі, вже вдруге збираються зафарбовувати написи телеграм-каналів, які з’являються на будівлях нашого міста. Цього разу до нас приєднались представники творчих професій. Відомий у Вінниці кавер-гурт GLORIA, учасники якого теж виступають за здоровий спосіб життя та проти наркотиків. Тож під час акції можна буде поспілкуватись з музикантами та разом із ними робити хороші справи.

Другий рейд ми також будемо проводити у мікрорайоні Вишенька, спочатку буде відбуватись моніторинг нових написів у тих місцях, де активісти вже їх замалювали і після цього групи людей будуть рухатись в сторону кінцевої Вишеньки, максимальну увагу приділяючи територіям, які межують з навчальними закладами.

Фарба, якою активісти будуть «працювати» закуплена за фінансової допомоги ТОВ “АЕУ ЕНЕРГО” та Спільне українсько-німецьке товариство “Альтернативні енергосистеми та технології захисту навколишнього природного середовища”. Гумовими рукавичками та медичними масками забезпечили  ТОВ “Екодрайв”.

Написів залишається ще дуже багато, отож закликаємо вінничан не бути байдужими та доєднатись до боротьби з рекламою наркотиків!

Для довідки

Перша акція, яка відбулась 9 лютого зібрала більше 60 людей, така ж кількість балонів з фарбою була використана. Активісти зафарбували близько 500 написів та «працювали» годину.

Христина Коваленко
координатор ініціативної групи
«Зупинимо наркотерор у Вінниці»