У дуету ANNA MARIA батько з Козятина, він суддя – перейшов на бік Росії, мама – заступник керівника одного з державних закладів анексованого Криму. Його занесли до списку зрадників.

Весь останній тиждень країна обговорювала скандал за участі дуету фіналісток Національного відбору на «Євробачення-2019» ANNA MARIA, які зрештою посіли останнє місце. У своєму інтерв’ю Роману Скрипіну вони  заявили, що ми не ведемо війну з Росією. Також близнята сказали, що «Україна втратила півострів», і водночас зауважили, що не вважають його окупованим РФ. Коли ж дует ANNA MARIA попросили детальніше розповісти про родину, то від почутого просто забракло слів. З’ясувалось, що мати артисток Лариса Опанасюк  за 20 років зробила кар’єру від начальника Головного юридичного управління Ради міністрів Криму до віце-прем’єра в підконтрольному Росії уряді Сергія Аксьонова. Отримала медаль від Володимира Путіна «За повернення Криму» у 2014 році!

А тато дівчат, 56-річний Олександр Опанасюк, родом із Козятина. Після закінчення середньої школи працював слюсарем-збиральником на Вінницькому заводі радіотехнічної апаратури. Потім вступив на факультет № 1 Харківського юридичного інституту, який закінчив з відзнакою у 1988 р. Там познайомився із дружиною Ларисою та виїхав на її батьківщину — до Сімферополя. Він багато років очолював Центральний районний суд Сімферополя, а 2012 року був довічно призначений суддею Апеляційного суду Криму. 2014 року Олександр Опанасюк перейшов на службу Росії й був призначений суддею Верховного суду Криму. Вища рада юстиції України ще 2015 року клопотала про звільнення судді за порушення присяги. 2016 року колеги з пошаною провели Олександра Опанасюка на пенсію. Батьки двійнят далеко не бідні люди. Мають будинки, дорогі машини і чималі доходи.

У Козятині мало хто пригадує Олександра Опанасюка. Кажуть, що він рідко приїжджав, хоча має родичів. Та й навряд чи вже буде, адже внесений до бази «Миротворця» за зраду Україні. Така ж сама доля спіткала його дружину Ларису.

Читачі газети бухливо прореагували на таких конкурсантів та переможця MARUV.

«Люди, кого ви посилаєте у Європу від України??? На передовій за честь і гідність України гинуть кращі сини, а ми випираємо в Європу артисток із іміджем повій! То це за таку Україну в образі «секс-попси» загинула Небесна сотня? Люди, схаменіться!» – пише Любов Слободянюк, читачка газети.

«Гарно ж ми Україну хочемо зарекомендувати у світі. Той жартує над нами у стилі «повії, що побирається світом», та — взагалі вдяглась у форму бордельних повій! Послухайте, то хто у цьому Нацвідборі рулить? То, може, за таких «делегатів» його самого в психіатрів перевірити?» – емоційно запитує Андрій Павлюк, вінничанин.

Як відомо, обрана переможниця національного «Євробачення» MARUV на конкурс до Ізраїлю не поїде. Її замінять іншим учасником. Але галасу така перемога наробила серед українців чимало.

Віталіна Володимирова
Тетяна Квасюк

Скандальних фіналістів «Євробачення», які претендували представляти Україну на міжнародному конкурсі (дивись на фото), вже обговорює вся Україна.

Пропонуємо вам погляд на це нашого читача – поета Мирослава Вересюка.

СОБІ ДІАГНОЗ СТАВТЕ САМІ
Той на коліна хоче стати,
А ті вже поставали раком…
Одежу встигли познімати,
Питання розуму – під знаком.

Та треба і себе спитати:
А ми при пам’яті і тямі?
Бо «по приколу» обирати –
Собі діагноз ставте самі!

Мирослав Вересюк