Нові робочі місця

Нові робочі місця вкрай чіткий та наочний показник стану економіки держави. Сьогодні в Україні вони майже не створюються. А відтак економіка знаходиться в депресії, страждають люди. Економічна програма кандидата в Президенти України Сергія Тарути передбачає стрімкий розвиток економіки України, та створення нових робочих місць в промисловості та інших галузях. Нові вакансії буде відкрито за рахунок відновлення ефективних виробництв та створення перспективних нових.

“Буде створено два мільйони нових робочих місць з гідною заробітною платою”, – відповідально заявляє лідер партії “ОСНОВА”, кандидат в Президенти України Сергій Тарута. Підприємствам, котрі закрилися в 2014-2018 роках, буде виділено безвідсоткові кредити на відновлення виробництва. На свої робочі місця зможе повернутися мільйон працівників. Тим підприємствам, що успішно розвиваються, буде виділено довгострокові кредити на розширення виробництва. Це дозволить створити ще мільйон робочих місць, пояснює успішний промисловець та економіст Сергій Тарута.

Підвищення заробітних плат

Українці – найбідніші в Європі. На кожного мешканця нашої країни виробляється у 3-4 рази менше ВВП, ніж в інших країнах Східної Європи чи Прибалтики. Відтак, маємо низькі зарплати та масову трудову еміграцію. Сергій Тарута  починав свій трудовий шлях металургом. Тому поважає людей праці. Він знає ціну праці, тому на своїх підприємствах створював гідні умови та виплачував високу зарплатню.

Єдиний шлях підвищення рівня життя всіх громадян країни – реалізація стратегії прискореного економічного зростання України.” Середня зарплата суттєво зросте до 20 тисяч гривень, що дозволить повернути в країну сотні тисяч наших співгромадян, котрі сьогодні працюють за межами України”, – наголошує Сергій Тарута. Майбутній очільник держави гарантує людям праці, що вони найближчим часом почнуть заробляти як в інших країнах Східної Європи.

Відродження промисловості

Українська промисловість має стати локомотивом економічного росту України, переконаний відомий промисловець та успішний управлінець Сергій Тарута. На жаль, за 2014-15 роки галузь просіла на 22% и не змогла відродитись за останні роки, констатує він. Відновлення вітчизняної промисловості та всієї економіки держави передбачено та прописано у доктрині ” Україна 2030″, яку Сергій Тарута розробив разом з провідними вченими-економістами. Реалізація цього документа забезпечить щорічне зростання національної економіки на  10-15 відсотків.

“Промисловість буде відроджено. Державні та приватні підприємства отримають держзамовлення на 150 мільярдів гривень на рік, з метою виробництва власних кораблів, літаків, гвинтокрилів, локомотивів, зброї для армії”, – наголошує кандидат в Президенти України Сергій Тарута. За підсумками цього, Україна має до 2030 року увійти до Топ-30 держав з економічним зростанням та рівнем ВВП 710-750 доларів США.

Залучення інвестицій

Сергій Тарута має досвід співпраці з міжнародними фінансовими установами. Вони довіряють відомому підприємцю та управлінцю. Адже його репутація дозволяла залучати мільярдні інвестиції в його проекти. Така довіра гарантує залучення нових інвестицій в економіку України. Політик вже сьогодні веде перемовини, щодо залучення в Україну 120-150 мільярдів доларів США. Це дозволить відмовитись від кредитів та диктату МВФ, та перейти на інвестиційну модель розвитку країни.” Інвестиції  прийдуть замість кредитів МВФ”,- гарантує кандидат в Президенти України Сергій Тарута.

Тарута створить нові робочі місця та забезпечить гідну оплату праці. Країна ЗаПрацює!