Минулих вихідних у виставковому центрі столиці відбулись Всеукраїнські змагання із чирлідингу «Cheer weekend».

Складались вони із кількох турнірів. Участь взяли сотні найсильніших дівчат із професійних груп підтримки, а загалом було показано близько 60 номерів, більшу частину з яких були командні. Вінниччину представляла команда «Wolves junior cheerleaders», тренером якої є Юлія Андріященко.

Впродовж останніх півтора місяця вона зі своїми підопічними зустрічались в залі та наполегливо працювали. А коли виникали якісь нюанси із приміщенням, танцювали на вулиці. Більш того, вінничанки навіть встигли підготувати повністю нову програму та пошити форму, яка лише підкреслила їхню граціозність та красу. В результаті виступ наших земляків гідно оцінили судді, й вони здобули перемогу у номінації «Cheer Dance Show».

Нині команда «Wolves junior cheerleaders» готується до наступних змагань – другого туру Кубка України з чирлідингу. Адже у попередньому, котрий відбувся взимку минулого року, отримали перемогу. Допомагатиме тренеру Юлії, яка невдовзі планує переїзд до іншої країни, тренерка Ірина Паламарчук.

Крім того, цьогоріч у Вінниці вдруге пройде Всеукраїнський чемпіонат серед груп підтримки американського футболу. Учасників має бути в рази більше, тому із квітня відбудеться прийом усіх охочих потрапити до найкращої команди нашої області з чирлідингу.

Віталіна Володимирова