Дружину екс-президента України Віктора Януковича Людмилу бачили 20 березня на Братському військово-меморіальному кладовищі у Севастополі, де, за даними ЗМІ, похований її син Віктор Янукович-молодший.

20 березня – день його смерті. За даними ЗМІ, Людмила Янукович після втечі чоловіка у 2014-му році переїхала в Крим. Веде непублічне життя, живе під Севастополем і володіє декількома магазинами продуктів харчування. Янукович-молодший загинув 20 березня 2015 року на озері Байкал у Росії у віці 33 роки. Було відомо, що його поховали в Севастополі. Першим інформацію про його загибель підтвердив депутат від фракції Опозиційний блок Нестор Шуфрич. «Загинув так, як і жив — за кермом автомобіля». Російські ЗМІ з посиланням на МНС Росії стверджували, що в ДТП на Байкалі помер москвич Віктор Давидов, якому так само, як і Януковичу-молодшому, було 33 роки. Разом з тим ті ж джерела вказували, що прізвище «Давидова» до укладення шлюбу з Віктором Януковичем у 1971 році в Єнакієво мала його дружина Людмила Янукович.

Віктора Януковича за всі ці роки біля могили сина не помітили. Як відомо, він разом із своєю новою цивільною дружиною проживає у Росії, за одними джерелами — біля Ростова, а іншими – в елітному Підмосков’ї. Вже під час втечі в Росію у 2014-му Любов Полежай була при надії. І в 2014 р. народила Януковичу сина — його третю дитину. Після смерті Віктора в Людмили залишився один син – славнозвісний Саша-стоматолог. Чи хотіли б такого щастя президентської дружини інші жінки? Навряд чи…

Каріна Маєвська