І це вже не перший лист такого змісту приходить до поліції Вінниці. Нагадуємо, вперше таке загрозливе послання надійшло по електронній пошті з сервера, зареєстрованого за кордоном, на адресу вінницької поліції. Тоді вказували 19 найбільших об’єктів у списку, де за наданою інформацією буде закладена вибухівка.

За два дні спеціальні групи прочесали всі ці об’єкти – вибухівку не знайшли.

Потім знову погрози. І нові об’єкти – їхній список вже складав 80 найменувань.

І ось погрози – на цей раз ще цинічніші: вказують всі дитячі установи. Бо ж що є страшнішим, аніж залякати дітьми. І ускладнити роботу поліцейських та МНСників. Адже в цьому випадку перевіряти на предмет вибухівки доведеться усі заклади.

Цікаво, що причиною такого виклику невідома терористична організація, за якою, ймовірно, ховаються терористи із окупованих територій, контрольовані феесбешниками, називає сектантську діяльність того самого, що і в попередніх зверненнях мага Ігоря Бомбушкара, його дружину та оточення. Чим так насолив Ігор Бомбушкар невідомим і чому саме його прізвищем прикриваються терористи – ми пробували з’ясувати у нього самого. Бо попередньо в коментарях до публікації він написав, що знає причину такої атаки.

Однак, коли ми вийшли на нього і запропонували дати свою точку зору, він досі утримується. Тому через газету звертаємось до українського мага, який зараз працює у Києві, пояснити, чому терористи, погрожуючи вінничанам масовими терактами у дитячих установах, називають прізвища його та його теперішньої дружини, соратників.

Для довідки: Ігор Бомбушкар, фаховий лікар, випускник та колишній викладач Донецького медуніверситету, нині відкрив школу екстрасенсорики у Києві, називає себе магом, дружину відьмою та веде експериментальні сеанси на кладовищах, інших ритальних місцях.

Юлія Іванюк