Роботи тривають в районі населеного пункту Райгород в Немирівському районі розпочато перший етап поточного середнього ремонту – фрезерування.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг Вінниччини.

«На об’єкті буде укріплено основу методом регенерації, влаштовано вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону та верхній шар щебенево-мастичного асфальтобетону.

За проектом на ділянці облаштують пішохідні переходи підвищеної видимості, бар’єрне огородження, нові дорожні знаки, а в районі населеного пункту буде зроблено освітлення.

Нагадаємо, що дорога М-12 «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка» входить до транспортного коридору «Go Highway», що поєднає польські порти на Балтійському морі із українськими у Одесі та Миколаєві.

Розпочато ремонт ще однієї ділянки на а/д М-12.На ділянці протяжністю 5 км в районі населеного пункту Райгород розпочато перший етап поточного середнього ремонту – фрезерування. На об'єкті буде укріплено основу методом регенерації, влаштовано вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону та верхній шар щебенево-мастичного асфальтобетону.За проектом на ділянці облаштують пішохідні переходи підвищеної видимості, бар'єрне огородження, нові дорожні знаки, а в районі населеного пункту буде зроблено освітлення.Нагадаємо, що а/д М-12 "Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам'янка" входить до транспортного коридору "Go Highway", що поєднає польські порти на Балтійському морі із українськими у Одесі та Миколаєві.

تم النشر بواسطة ‏‎Служба автомобільних доріг у Вінницькій області‎‏ في الاثنين، ٢٩ يوليو ٢٠١٩