За що ж правоохоронці «полюють» на Олега Ковальчука та Бориса Гнатика?

– Вінницьким відділом по­ліції розшукується Ковальчук Олег Якович, 06.06.1966 р.н., житель с. Шиманівка Теплицького району Вінницької області, який переховується від органів досудового розслідування за підозрою у вчиненні злочину, — повідомив прес-офіцер поліції Вінницької області Вадим Кобар. – Цей громадянин розшукується за угон авто, що спричинив значні матеріальні збитки. Йому інкримінують 289 статтю КК частину 3-ю… Вже відомо, що він взяв «покататись» досить дороге авто і зник на ньому… Можливо, навіть за кордон.

По Борису Гнатику, якого у Вінниці знають як відомого підприємця, претендента на мера міста, автолюбителя та одного, спонсорів клубу зимового купання, інформація ще більш загадкова. Адже 7 жовтня по центру Вінниці невідомі розвішали саморобні оголошення про його розшук із фото. І в поліції підтвердили, що Борис Вікторович справді в розшуку:

Карний розшук готує офіційне подання на розшук цього громадянина… Попередня інформація – за вчинення шахрайських дій. Але деталі поки що не можемо повідомити!. – зазначила керівник пресцентру обласної поліції Анна Олійник. – Лише додам, що громадяни, які володіють будь-якою інформацією, яка допоможе встановити місцеперебування розшукуваних чоловіків, можуть повідомити до поліції за телефонами: (068) 044 21 98, 59 33 29 або 102.

Конфіденційність гарантовано. А оголошення, які висіли в центрі міста про розшук, могли розмістити потерпілі, бо поліція цього не робила – ми шукаємо через офіційні канали.

Готові вислухати іншу сторону.

Сергій Годун

Борис Гнатик
Олег Ковальчук