9 жовтня за підозрою у вчиненні вбивства 60-річного працівника охоронної фірми оперативники затримали його колегу, жителя Запорізької області. Зловмисник наніс потерпілому травми, які виявились несумісні з життям. Аби уникнути відповідальності, порушник втік з місця події до обласного центру.

До поліції надійшло повідомлення, що у с. Привільне Іллінецького району за місцем проживання працівників однієї з охоронних фірм з ознаками насильницької смерті виявлений мертвим 60-річний чоловік, житель Кіровоградської області.

Як розповів начальник Іллінецького відділення поліції Олег Паламаренко, того ж дня оперативники управління карного розшуку обласного главку поліції спільно з працівниками територіального підрозділу поліції затримали підозрюваного у вчиненні цього злочину на залізничному вокзалі у м. Вінниці. Ним виявився раніше судимий 63-річний мешканець Запорізької області, працівник цієї ж охоронної фірми.

Як з’ясувалось, під час раптово виниклого між чоловіками побутового конфлікту зловмисник схопив сокиру та наніс своєму колезі удар в ділянку голови, внаслідок чого останній помер на місці пригоди. Знаряддя вбивства – сокира та інші речові докази поліцією вилучені, – повідомили у прес-службі обласної поліції .

Підозрюваний затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), за що передбачено покарання до 15 років позбавлення волі. Чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру.

Валентина Лісова