Чергова по цілому ряду питань і кадрова – по заміні депутатів, заступника мера і нового складу виконкому.

Адже 29 листопада двоє депутатів Вінницької міської ради – Андрій Очеретний та Ігор Скоромний склали свої повноваження через перехід на нову роботу. Очеретний – став заступником мера Вінниці, а Скоромний – отримав посаду, яка не сумісна з депутатською діяльністю. Кажуть, він пішов у дипломати, хоча сам екс-депутат цю версію не коментує…

Тому на місце Андрія Очеретного від БПП зайшов депутатом 38-річний Сергій Кушнір, що раніше працював у ВМР. Нині

Сергій Іванович є членом правління АТ «Укрзалізниця», був заступником голови ДП «НЕК «Укренерго». До цього працював заступником Державного секретаря Кабінету Міністрів України. Ще раніше – в управлінні справами Верховної Ради. Кар’єру починав у Вінницькій мерії – керував житлово-комунальним господарством.

А замість Ігоря Скоромного від ВЄС депутатом став відомий громадський діяч – 30-річний Дмитро Мира, який нині керівником міського комунального закладу «Центр підліткових клубів за місцем проживання».

Також сьогодні на 2-й позачерговій сесії Вінницької міської ради Владислава Скальського вивели із складу виконкому після переходу на посаду голови Вінницької ОДА і замінили його на Андрія Очеретного.