Нещодавно на телеекранах стартував новий сезон популярної програми «Хата на тата». Героєм одного із випусків став 27-річний Олександр Слюсарєв з Гайсина. Чоловік створив фірму по наданню послуг з благоустрою, яку назвав на честь себе «Сан Санич зробить». Але в цій фірмі на нього працюють два його старших брата – Сергій та Володимир й отримують заробітну плату. А дружина Світлана варить для них безкоштовно комплексні обіди. Вся сім’я працює на героя програми, адже він упевнений, що всі йому винні. Своїй коханій він давно не влаштовує романтичні сюрпризи й навіть не скаже «дякую» за смачні страви. Навіть рідну матір чоловік вважає за наймичку… Щоправда, їздить директор і досі на «євроблясі». А щоб її розмитнити, доведеться ще добряче попітніти. Сашку, як наймолодшому, і квартира від батьків перепала.

– Косіння трави, рубання дров, прибирання території – це не про мене. Батрачити та гнути спину я ніколи не буду. Вмію працювати головою, а інші хай руками, – розповів Сашко. – А ще я вважаю себе справжнім поетом, бо написав аж два десятки віршів. і вирішив видати власну збірку. Обкладинка має бути такою, що читач така, коли бере її в руки, має бачити там Єсєніна, але розуміти, що це Слюсарєв. Я хочу досягнути своєї цілі й стати відомим при житті.

У подружжя Слюсарєвих двоє дітей: старша Христина, яка навчається в першому класі не вимовляє букву «р», і молодший Тимур, з яким тато не проводить час взагалі. Діти постійно просили батька сходити з ними в парк, але той постійно знаходить відмазки.

За умовами проекту, Світлана на тиждень поїхала у відпустку до столиці, яку оплатив телеканал. Усі її домашні обов’язки лягли на чоловіка. Крім цього, дружина залишила Сашку список завдань, що повинен виконати. Якщо справиться, отримає грошовий приз — 50 тис. грн. То ж з першого дня наш земляк приступав до роботи. А потрібно були готувати страви для дітей, зробити донечці зачіску «павутинка», вчити уроки, прибирати… Зі всіма цими завданнями Олександр справився, але йому не вдалося доньку навчити вимовляти літеру «р», за що він втратив 10 тисяч гривень від суми виграшу, бо попросив допомоги логопеда. То ж отримав сертифікат на 40 тисяч. але найголовніше – повністю змінився й став допомагати родині.

– Побачив оголошення про кастинг у соціальних мережах. Дружина спочатку не хотіла. Після кількох днів умовлянь Світлана таки дала згоду. Багато знайомих переконані, що все робили за сценарієм. Але ні. Отримував завдання і брався їх виконувати. Радий, що взяв участь у проекті. Після цього почав цінувати дружину просто за те, що вона в мене є. А ще мені вдалося з мамою порозумітися, – підсумував герой шоу.

Віталіна Володимирова