З 17 грудня 2019 року Ігор Алексєєв приступає до виконання посадових обов’язків начальника Служби.

Цікаво, як прокоментує це сенсаційне поновлення начальник Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігор Корольчук?

Адже саме він прийшов на цю посаду Aлексєєва у 2016 році, коли тодішній нaчaльник САД oтримaв дoгaну від «Укрaвтoдoру» зa невикoнaння свoїх прoфесійних oбoв’язків.

Алексєєва звільнили 10 жовтня 2016. З того часу він судився за поновлення на роботі.

І вже 17 жовтня начальником Служби автомобільних доріг у Вінницькій області було призначено Ігоря Корольчука.

До призначення начальником САД, Ігор Корольчук був на посаді першого заступника Вінницького міського голови. До 13 жовтня в мерії Ігор Євгенійович курував роботу 5 департаментів: комунального господарства та благоустрою; департаменту житлового господарства; департаменту енергетики транспорту та зв’язку, департаменту міського господарства та департаменту житлового господарства.

І саме із його роботою в САД паралельно із Кабміном Володимира Грйосмана пов’язані найбільш масштабні ремонти доріг в нашій області.

Довідка:

Корольчук Ігор Євгенійович народився 6 липня 1969 року в м. Долина, Івано-Франковської області. В сім’ї службовців. Українець.

У 1986р. закінчив ЗОШ №33 в м. Вінниці

З 1986р. по 1991р. навчався в військовому училищі ім. Крилова.

В 1992р. звільнився з лав Збройних сил. Військове звання – старший лейтенант.

З 2005р. очолював комунальне підприємство «ЕкоВін».

З жовтня 2007р. по жовтень 2014 року працював в Вінницькій міській раді директором департаменту комунального господарства та благоустрою.

З листопаду 2014 року по листопад 2015 року працював заступником Вінницького міського голови. З листопада 2015 року призначений першим заступником Вінницького міського голови.

З жовтня 2016 року призначений на посаду начальника Служби автомобільних доріг у Вінницькій області

Одружений. Виховує трьох доньок.