Міністерство юстиції визначило фіналістів повторного конкурсу на зайняття вакантних посад начальників трьох управлінь. Про це повідомив перший заступник Міністра юстиції України Євгеній Горовець.

На посаду начальника Південно-Західного міжрегіонального управління юстиції (м.Івано-Франківськ) претендує п’ятеро осіб. Серед них є наш земляк -Євген Михайленко.

У 2014 році він закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство», у 2018 році – Тернопільський національний економічний університет за спеціальністю «Фінанси».

З 2014 року працював головним спеціалістом відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Вінницького міського управління юстиції. З 2015 року – у Липовецькому районному військовому комісаріаті Вінницької області. З 2016 року – провідним спеціалістом сектору взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації, з 2016 року – начальником відділу, а на цей час працює начальником управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області.

Валентина Лісова