На території Калинівського, Барського, Козятинського, Томашпільського та Вінницького районів працювали 9 територіальних та 33 дільничні виборчі комісії. Вибори голів і депутатів пройшли у Махнівці Козятинського району, Войнашівці Барського району і Гавришівці Вінницького району. У шістьох громадах дообирались тільки депутати місцевих рад — це Вороновиця, Якушинці, Іванів, Вапнярка, Томашпіль і Глухівці.

Майже 90 поліцейських забезпечували охорону виборчих дільниць та правопорядок поблизу них. До поліції надійшло лише одне повідомлення про порушення з Михайлівки Вінницького району, де кількість бюлетенів начебто не зійшлась із кількістю виборців. Перевірка і перерахунок голосів тривають.

Лідером з явки виборців була Махнівська ОТГ Козятинського району, де до 12 год. проголосували половина із 2060 виборців. Тут на посаду сільського голови балотувалось 9 претендентів. 1480 голосів люди віддали за діючого голову самовисуванця Павла Кузьмінського, він і очолить Махнівську ОТГ.

Відомі результати виборів голів ще двох ОТГ. За підрахунками голосів виборців головою Гавришівської ОТГ Вінницького району обрано самовисуванця Владислава Яклюшина, а новообраним головою Войнашівської ОТГ Барського району стала представниця ПП “Слуга Народу” Оксана Шевчук.

Остаточні результати виборів депутатів у одномандатних виборчих округах мають бути встановлені не пізніш як на пʼятий день з дня голосування, тобто до 27 грудня 2019 року включно. А у багатомандатному виборчому окрузі офіційні підрахунки завершаться на десятий день з дня голосування, тобто 1 січня 2020 року включно.

Надалі об’єднані і приєднані територіальні громади спільно плануватимуть свій подальший розвиток.