Ігор Хомуточенко поширив в мережі Facebook наклепницький допис, що містить недостовірну інформацію про мене. Але йому цього здалося замало і 5 жовтня 2019 року він продовжив поширення недостовірної інформації в газеті «33-й канал», тим самим порушуючи мої немайнові права.

Я є сусідкою батька Хомуточенка І.Г., оскільки проживаємо на одній вулиці в місті Могилеві-Подільському. В домоволодінні Хомуточенка Г.С. перебувало четверо собак різних порід. Одна з цих собак, породи німецька вівчарка, періодично з’являлась на вулиці без нагляду господаря, без намордника, лякала перехожих, у тому числі й мене. Тому я вимушена була звернутися у відділ поліції зі скаргою на те, щоб господар дотримувався правил утримання та вигулу собак. 21 вересня 2019 року Георгій Хомуточенко біля свого подвір’я почав звинувачувати мою матір у вбивстві його собак шляхом отруєння, погрожував їй фізичною розправою. Через ці погрози моя мати викликала поліцію, а тітка Ігоря Олена Сергіївна попросила одного з правоохоронців оглянути подвір’я свого брата. Повернувшись, він сказав, що там калюжа крові. Я була дуже обурена цими безпідставними обвинуваченнями та погрозами, тому запитала в коментарях до допису Ігоря Хомуточенка, за яким правом його батько погрожує жінці похилого віку. Він чомусь зробив із цього хибні висновки. Ніхто не перешкоджав потерпілим офіційно звернутися в поліцію, але вони чомусь вважали за краще оббріхувати невинних людей, погрожувати та закликати до вчинення самосуду.

Олена Хомуточенко невдоволена тим, що сусіди скаржаться на її несанкціонований притулок, тому й вигадує про них різні нісенітниці: то шифер у неї вкрали, то собак потруїли.

Наталія МОЙСЮК