Пишуть, що тимчасово і за рішенням АТ “Вінницягаз”. Всі місто шоковане, бо незручностей реально додалось. Одні висилають платні СМСки, бабусі освоюють Вайбер та масово атакують телефонні номери для передачі показів даних за спожитий газ у Вінниці.

У колл-центрі «Вінницягаз» сказали, що Pay.vn.ua більше не працюватимуть…

Цитуємо повідомлення на сторінці Єиного Рахунку:

Шановні споживачі!

За рішенням АТ “Вінницягаз” показники лічильників по споживанню природнього газу через канали подачі даних Проєкту «Єдиний Рахунок в м.Вінниця», в т.ч. через сайт Pay.vn.ua, а також call центр Проєкту (0 800 216 612) тимчасово не приймаються.

Довідково: сервіс прийому показників лічильників в рамках проекту «Єдиний Рахунок в м.Вінниця» створений на вимогу АТ «Вінницягаз» в 2014 році.

6 років ми безкоштовно (як для споживачів, так і для постачальників послуг) приймаємо показники споживання комунальних послуг майже 50 тисяч помешкань вінничан та передаємо їх постачальникам для точності та об’єктивності проведення нарахувань, відображаємо їх на «Єдиному Рахунку»та надаємо можливість фіксації їх при оплаті, зберігаємо історію подачі.

На жаль, зручність подання даних через «єдине вікно» та точність при нарахуванні не завжди потрібні!

Вибачте за незручності!

Зрозуміло, що така різка зміна системи подачі показів кубів спожитого газу викликала обурення городян та жваве обговорення у Вінниці причин появи «Чорних вікон» газовиків на Єдиному рахунку та зникнення скриньок показників в ЖЕКах по місту…

Ось коментарі із соцмереж:

Таня Таня Справа в тому, що ,,Вінницягаз,, (по прикладу електриків) діляться на. Вінницяназзбут і Вінницягаз, але чомусь про це мовчок. Вінницягаззбут за спожитий газ, як продукт, а Вінницягаз за доставку газу. Воно уже замутилось, то з коофіцієнтами не зрозуміло, а слідом доставка чи розподіл, також чорти що, а офіційно мовчок. Хтось може професійно прояснити, що діється????Ось тому не проходять показники….

Серафим Погребнов Хто б пояснив навіщо ламати те що без жодних нарікань працювало роками.

Юлия Панасюк Та по ходу газовщики посварилися з тов цмсу,а людям новій клопіт-створюй мУльйон електронних адрес/паролей/логінів…можливо, ще помиряться?!)))

Виктор Коваль ну пішов я на сайт їх газовий 104.ua А там просить номер лічильника і номер особового рахунку. тільки він має містити 10 цифр а на Pay.vn.ua

Виктор Коваль походу газовщикам давно морду не били, явно це говно щоб потом докопатись, писати боргів і відібрати субсидію. є тут газовщики?визиваю вас на дуель на лопатах

Анна Олійник За газ надсилають необгрунтовані нарахування і малюють борги, яких немає. Платимо за лічильником, але в платіжці з’являються якісь чудернацькі суми. 🤔 І як з цим боротися?

Катерина Баркалова Сьогодні передавала через вайбер, дуже зручно, хоча логіка Вінницягазу не дуже зрозуміла