Його долю вирішать на найближчій сесії депутат обласної ради. Вже є відповідний проект рішення, в котрому передбачено, що психоневродлогічний інтернат перетворять на філію Обласного пансіонату для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку. Керівника, який тимчасово виконує обов’язки директора Плисківського інтернату попередять про звільнення.

Нагадаємо, восени активісти та представник уповноваженого з прав людини при ВР виявили  роздягнених чоловіків і жінок — підопічних інтернату, котрих тримали під замком у приміщенні без доступу до води та санвузлів. Природні потреби підопічні справляли на підлогу та постіль. За фактами знущань над людьми поліція відкрила кримінальне провадження  за частиною 2 статті 146 ККУ (незаконне позбавлення волі).

У проекті рішення, котрий буде у порядку денному, зокрема йдеться:

«Реорганізувати Плисківський психоневрологічний інтернат (код ЄДРПОУ 03188151, місцезнаходження: вул. Броніцького,2, с. Плисків, Погребищенського району, Вінницької області, 22252) шляхом приєднання до комунальної установи «Обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку».

Утворити комісію з реорганізації Плисківського психоневрологічного інтернату шляхом приєднання до комунальної установи «Обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку»

Комісії з реорганізації:

Повідомити про наступне вивільнення виконуючого обов’язки директора Плисківського психоневрологічного інтернату Тислюка Павла Вікторовича.

Повідомити у встановленому чинним законодавством України порядку працівників Плисківського психоневрологічного інтернату про реорганізацію юридичної особи. Забезпечити дотримання соціально-правових гарантій працівників інтернату у порядку та на умовах, визначених чинним законодавством України.”

Ілона ВАЛЬТЕР