Я сто раз йому казала не робити таке! Але це 17 років і я молюсь за нього… І за людей, які збирають гроші, допомагають із школи, подарували нам шкіру для пересадки сьогодні… Щойно купили ще ліків на 2 тисячі гривень! Ось моя картка, щоб не було питань – Приват 5168757406076630 – Лук’янова Зоряна Романівна., – розповіла мама обгорілого хлопчика під опіковим відділенням.

І поки на станції переливання крові більше 30 вінничан здали кров для порятунку хлопця лікарі в Пироговці не дають поки що жодних прогнозів щодо Любомира:

– Одному Господу відомо чи виживе цей хлопець… Бо він отримав 2 смертельних ураження струмом в 27 тисяч вольт. А 30% – це вже летальний стан… Його доставили до нас 9 березня о 22.30. Із ним був хтось із друзів. Жаль дитину. Б всі казали, всі писали, 33-й канал тут Ростіка рятував зі всієї Вінницею, Україною і світом… А вони все лізуть і лізуть на ті вагони – «зацепери»! Батьки, вчителі, старші – скажіть їм, що це гра із смертю! Робимо все, що можемо… Сьогодні буде перше оперативне втручання, – розповів завідувач опікового відділення «пироговки» Василь Нагайчук про стан випускника 23 школи у Вінниці після отриманих 70% опіків від ураження струмом.

А тим часом вінничани стоять в черзі на здачу крові для Любомира… Для хлопця із 11-А класу зробили рентген і через соцмережі знайшли донорів та збирають кошти на лікування.

Друзі також оголосили про збір коштів на лікування. Перерахувати гроші можна за номером карти друга Любомира: 4149499128251830 – Рустам Рзаєв

Далі буде.