В минулому ми вже повідомляли про це. Чоловіка, в якого стався інсульт, «швидкою допомогою» везли з Гайсина, адже випадок був вкрай складний. Поряд знаходилась 36-річна донька Тетяна Кириловська. Втім, на в’їзді у Вінниці відбулось зіткнення за участі карети медиків та мікроавтобуса. Від удару «швидка» вилетіла на інший легковик. У результаті аварії постраждали медики віком 37 та 45 років, її водій та 63-річний хворий, якого з інсультом везли у вінницьку лікарню, а також його донька.

Це диво, що після такої аварії люди залишились живими

– Тетяні, матері двох дітей, у лікарні швидкої допомоги провели термінову операцію, думали, що кінцівку врятують. Але не могли, довелось ампутувати третину гомілки. Зараз жінка вже в обласній лікарні, нога погано загоюється, тож всі ми молимось, аби не довелось її знову вкорочувати. Юрія Петровича під час аварії викинуло на трасу, він отримав розрив селезінки. Він втратив велику кількість крові, а до цього ж переніс інсульт. Пенсіонер знаходився в комі та на апараті штучного дихання. Шанси на одужання були мізерні, — розповіли жителі Гайсина. — Через тиждень Юрій Петрович помер, донька знає про це і мужньо переносить втрату. Зі свого боку ми намагаємось її підтримати, допомагають всі небайдужі, а кав’ярня, де жінка працювала бариста, готова у подальшому її взяти на роботу, створити всі умови, аби було комфортно. Тетяні є заради кого жити, і віримо, що скоро вона буде бігати ще на протезі.

Юрія Бур’яна поховали Гайсині… Рідна донька не змогла приїхати, бо на лікуванні. Церемонія прощання в умовах карантину пройшла скромно — зібрались тільки най­рід­ніші…

Віталіна Володимирова