Перегляду і посилення міри запобіжного заходу посадовцю вимагали прокуратура…

Решті підозрюваних міру запобіжних заходів судді не змінили… А ще одну апеляцію прокуратури цей суд розгляне 12 травня, бо підозрюваний не з’явився сьогодні на засідання.

І варто визнати, що сьогодні в суді стала відома ледь не головна сенсація цієї гучної справи. Бо в’явилось, що підозра у справі закупівлі солі за завищеною ціною будується на єдиному електронному листі. Про це сьогодні говорили адвокати в апеляційному суді.

Втім, прокуратура вперто вимагала арешту Ніценка чи заставу в 4 мільйони. Але на радикальні кроки судді не пішли… І ще двох підозрюваних апеляційний суд залишив під особистими зобов’язаннями.

Відео Ірини Жук.

Підозра у справі закупівлі солі за завищеною ціною будується на єдиному електронному листі. Це сьогодні говорили адвокати в апеляційному суді. Прокуратура вимагає арешту або заставу в 4 мільйони. Двох підозрюваних апеляційний суд залишив під особистим зобов'язанням. А от Ніценку -Владимир Ниценко особисте зобов'язання змінили на нічний домашній арешт.Побробиці згодом на сайті і в газеті Місто газета МІСТО Misto

Posted by Ирина Жук on Friday, May 8, 2020