Про це на своїй сторінці зазначив екс-нардеп Ігор Мосійчук.

– Щойно відсторонено від виконання обов’язків все керівництво включно з очільником ГУ Нацполіції у Вінницькій області. Це рішення наслідок сьогоднішньої масової бійні і стрілянини в Броварах.Далі буде, – повідомив Ігор Мосійчук.

Додамо, що стрілянина у Броварах була спричинена конфліктом між перевізниками та невідомими особами. Днями з’явилася інформація, що поряд з зупинками маршрутних таксі в Броварах перебувають невідомі особи. Сьогодні, 29 травня, між цими особами та місцевими перевізниками стався конфлікт, який переріс у стрілянину. Ймовірно, йдеться про перерозподіл сфер впливу у сфері пасажирських перевезень.Наразі повідомляється щонайменше про 10 затриманих: чоловіки з Вінниці, Києва та Волинської області. У затриманих вилучено мисливську та травматичну зброю.

Годину тому керівник ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос провів брифінг та повідомив про розкриття низки кримінальних злочинів, зокрема вбивства нацгвардійця з частини 3008 та офіцера військкомату із Бару. Після завершення брифінгу стало відомо про те, що Юрія Педоса та його заступника відсторонили… Новину опублікували на сайті МВС.

Подробиці читайте у розслідуванні наших журналістів у народній газеті «33-й канал».

Віра Малафей