Щоправда аншлагу ця зустріч не викликала, бо в залу для спілкування прийшли всього 8 представників «ГОшок»…

– Чого я туди піду, коли й так зрозуміло, хто прийшов і для чого… Одесити більше знають про Іщенка за всіх вінничан в купі узятих, – прокоментувала свій «прогул» керівник ГО “Автомайдан Вінниця” Таїса Гайда.

Зате представник Національних дружин Вінниччини Андрій Вербецький без зайвих рухів запитав про події 27 лютого під мерією Жмеринки, де відбулась кривава бійня між «дружинниками», депутатами міськради, невідомими на спорті та місцевою поліцією…

– Я запитав у Іщенка про його оцінку тих подій, де поліція діяла явно заодно із місцевим криміналітетом та окремими депутатами, – зазначив Вербецький. – Іщенко мені відповів, що це тема для окремої зустрічі всіх сторін конфлікту, бо у нього є лише сам факт тих подій та поліцейська версія, хто кого і чому бив 27 лютого під та всередині мерії Жмеринки… Сподіваюсь, що він дотримає свого слова і ми «наведемо різкість» у цій резонансній справі.

Цікаво, що перед офіційним призначенням у Вінницю Івана Іщенка в соцмережах щиро поширили компромент на полковника із Одеси. Зокрема волонтер Роман Сініцин у Фейсбуці підняв фрагмент подій 2 травня 2014-го року в Одесі за участі Іщенка на одній стороні барикад із бовойвиками «русского міра»… Але цю тему достатньо підсвітили вінницькі АТОВці, які прийшли  до Івана Іщенка в його перший робочий день у Вінниці.

Тому 17 червня про 2 травня вже не задували…

Зате перед 2-ю зустріччю Іщенка із активом Вінниці та області в соцмережах до нового керівника поліцейського управління були не дуже приємні запитання:

– За скільки він «купив» свою нову посаду?

– Чи правда, що «спонсори» дали йому 75 тисяч баксів на «купівлю» лояльності вінницьких ГОшок і окремих активістів?

– Чи правда, що за 300 баксів тепер у Вінниці, як раніше в Одесі, можна буде без проблем оформити право володіння зброєю?

Пишіть ваші запитання..

Posted by Vitaly Pavlovsky on Wednesday, June 17, 2020