У той час як вся Вінниця та Україна вже вітали лікарів із Днем медика, хтось вже добряче насвяткувався і вирішив їхати додому за кермом…

Це 44-річна кермувальниця автомобіля, яка на вулиці Чорновола у Він­ниці на «зебрі» збила 20-річного пішохода… І з подругою на авто втекла з місця аварії та кинула машину біля «Приватбанку» поряд із ЖК «Набережний квартал»…

У цей час одні очевидці аварії надавали Стасу першу допомогу, інші викликали поліцію, а один чоловік погнався за авто і допоміг швидко розшукати його… І затримав жінку напідпитку!

– Вони його збили і поїхали далі! Це був шок, бо там однозначно струс мозку від удару в лобове, поламаний тазостегновий відділ, ноги, руки… Треш! І це зробили лікарі, які давали клятву Гіппократа? — розповів свідок ДТП, фронтовий парамедик Ярослав Пашкевич. – А 1,9 проміле – це пляшка міцного алкоголю і гайда за руль!

Офіційно поліція повідомляє, що ДТП сталась близько 22.20 години по вулиці Чорновола.

Водійка автомобіля Hyundai вчинила наїзд на 20 – річного пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги по регульованому пішохідному переходу.

Потерпілий, житель обласного центру, з тілесними ушкодженнями госпіталізований до він­ницької лікарні.

Завдяки показам очевидців, патрульні поліцейські швидко розшукали правопорушницю, яка не встигла далеко від’їхати від місця аварії.

Поліцейські протестували водійку з допомогою «Драгера». В її організмі виявлено 1.94 проміле алкоголю.

– Ми розпочали слідство за кримінальним провадженням за ч. 1 ст. 286. Авто вже на штрафмайданчику, водійці готується підозра… Вона на волі, не під арештом, — прокоментував ситуацію начальник поліції Вінниці Сергій Синявський. – Маємо ще провести ряд експертиз, опитати всіх свідків, в тому числі й постраждалого… За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років із позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

А в соціальній мережі друзі Стаса, якого збила п’яна лікарка, збирають кошти на його лікування і важкі операції.