У 5 відділень призначив своїх колег з Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області, яким керував із 2019 року…

Відомо, що у Коростишеві т.в.о. начальника відділення поліції став Вадим Жикевич. 29 лютого 2020 року він подав декларацію, в якій вказане місце роботи і посада: старший оперуповноважений Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України у Вінницькій області. Т.в.о. начальника Черняхівського відділення поліції призначено Андрія Корчевського. У декларації, поданій 4 березня 2020 року, зазначено, що працює старшим оперуповноваженим в особливо важливих справах Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області ДСР НПУ. Вадим Жикевич та Андрій Корчевський, за даними декларацій, зареєстровані в місті Гнівань Вінницької області. Керує Новоград-Волинським відділенням поліції Андрій Гнатенко. Декларацію подав 2 березня 2020 року, в якій вказане місце роботи: Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, посада: старший оперуповноважений в особливо важливих справах. Ємільчинське відділення поліції очолив Андрій Цехмейструк. Щорічну декларацію подав 3 березня 2020 року, де вказав місце роботи: Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України у Вінницькій області, посада: старший оперуповноважений управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області.

Тож, як бачимо, у новому місті поліцейський з Вінниці не залишився сам і забрав із собою чимало колег. Для чого – щоб заручитись підтримкою своїх чи все ж вони настільки професійні кадри – дізнаємось згодом. Сам Юрій Олійник ось що сказав з цього приводу.

-Я знайомився з особовим складом, дивився, хто чим займається, як виконує свої обов’язки. Тому зміни були, я їх розпочав з територій. Ті райони, які я відвідав, я бачив ту проблематику, бачив тих керівників, як вони справляються або не справляються зі своїми обов’язками. Нові люди з різних областей: з Києва, з апарату Національної поліції, з Вінниці, з Одеси. З деякими я раніше працював. Якщо людина готова виконувати свої обов’язки, то вона буде працювати і буде рости, – зазначив Юрій Олійник.

Віталіна Володимирова