Керівником Вінницького осередку «Партії честі» стала Тетяна Вовк. Вона — дружина ексначальника Головного слідчого управ­ління Служби безпеки України Василя Вовка. Він минулого року отримав посаду в Службі зовнішньої розвідки.

– Чому я опинилась у лавах партії «військових і силовиків», яка вважається чисто чоловічою орга­нізацією? Все просто — я народилась у сім’ї військового, батько – полковник у відставці. Мій брат Володимир також військовий, служив у ракетних військах стратегічного призначення, полковник запасу. Чоловік — генерал-ма­йор, діючий офіцер. Я 15 років працювала в Службі надзвичайних ситуацій, в лютому 2020 року звільнилась.

Колеги рекомендували мене у склад керівних органів міської організації, – розповіла Тетяна Вовк. — Про вибори на посаду міського голови мова не йшла. Керівництво партії реально оцінює наші шанси у боротьбі з політичними проєктами, які мають потужні фінансові можливості для «заволодіння» кріслом мера. Щодо виборів до Вінницької міської ради питання обговорюється.

Додамо, що свого часу і Василь Вовк займався політикою. У 2012 та 2014 роках балотувався в депутати Верховної Ради по мажоритарному округу №15 у Вінницькій області, проте обидва рази програвав вибори.

Віталіна Володимирова