Хотілось би запитати «слугу народу» на Вінниччині: «Як там поживає ТОВ «Профіль-Н», зареєстроване в 2014 році в Міжрайонній інспекції Федеральної податкової служби № 4 по Республіці Крим і кому Ви платите податки? Якому народу? А також цікавить як там просувається хід будівництва ресторану біля моргу на узбережжі Південного Бугу?» І поки Ірина Наумівна облаштовувала сімейний бізнес і замість роботи на всю команду, опікувалась лише одним чоловіком, ми працювали і нічого не забували.

Лише за короткий період ми:

1. Подали правки до державного бюджету щодо виділення 600 мільйонів гривень на реконструкцію вінницько аеропорту — правки було проголосовані на профільному комітеті

2. Ініціювали виділення 10 мільйонів гривень на придбання лінійного прискорювача для онкоцентру

3. Відстояли права переселенців з того ж Криму та Донбасу, добившись виділення земельної ділянки під забудову у м. Вінниці для відповідних категорій осіб.

4. Замість палкої любові до народу у постах на Фейсбук, я надаю перевагу діям. Наприклад, із останнього — співавторство законопроєкту щодо звільнення працівників та профспілок від сплати судового збору при розгляді трудових спорів

5. Окрім цього, у Вінниці працюють два мої помічники. Це професійні юристи, які неодноразово допомагали вінничанам у складних та суперечливих ситуаціях, не дивлячись з якого вони округу. Для них — всі рівні і немає поділу на Пашковського, Драбовського чи Борзової. Тільки за останній рік до нас звернулось більше 500 вінничан і жодному ми не відмовили у допомозі, яка стосується повноважень народного депутата.

Нагадаю, що замість того, щоб писати пости у Фейсбуці і шукати підтримки у різних групах, краще виконувати свої прямі обов’язки народного депутата України. Від популізму і перекидання відповідальності вже всі втомились. І варто мати сміливість сказати все в очі, а не натяками. Будьмо чесними в першу чергу перед собою!”

Нагадаємо, що Ірина Борзова жорстко проїхалась по двох “зелених” колегах із Вінниці – Пашковському і Драбовському…