Хлопчик вийшов з коми після оперативного 5-годинного втручання лікарів… Попереду цілий ряд операцій, – повідомив директор Вінницької обласної дитячої лікарні Василь Паненко. – Зокрема, попереду операції із застосуванням титанових пластин на обличчі та черепі хлопця. Біля Андрійка знаходяться його рідні, які дозволили лікарям повідомляти через “33-й канал” оперативну інформацію про стан здоров’я Андрійка…

Василь Паненко

Нагадаємо, що хлопчик під час ДТП отримав чисельні переломів та черепно-мозкову травму.

Тому рідні Андрія Тарасова просять вінничан та всіх небайдужих громадян допомогти родині зібрати кошти на купівлю необхідних для лікування Андрія медичних засобів, ліків та титанових пластин.

Номер карти мами хлопчика: Тарасюк Тетяна Василівна: 5168 7574 2468 9547.

Нагадаємо, у 26 травня Вінниці суд арештував на 60 діб водійку автомобіля «HAVAL» та помістив її до ізолятора тимчасового тримання. Бо відомо, 24 травня в районі П’ятничан водійка виїхала на тротуар, де йшла дитина. В результаті наїзду авто 13-річний хлопчик отримав важкі травми. Дитину госпіталізували до реанімаційного відділення, а жінку доправили до наркодиспансеру. За висновком лікарів – жінка перебувала за кермом в стані алкогольного сп’яніння. Рівень алкоголю у її організмі перевищував допустиму норму у 16 разів.

Роман Ковальський