Конкурсна комісія Вінницької обласної ради розглянула документи чотирьох претендентів на зайняття посади директора Вінницького обласного центру медико-соціальної експертизи.

З 5  по 23 липня включно кандидати на посаду мали можливість подати необхідний перелік документів. Протягом цього періоду документи для участі в конкурсі подали 4 претенденти: Наталія Андросова, Юлія Даниленко, Андрій Засаднюк, Ігор Костенко. Але із чотирьох поданих кандидатів до участі у конкурсі допустили лише Андрія Засаднюка та Ігоря Костенка.

– Учасники конкурсної комісії ретельно підійшли до розгляду кожної кандидатури та поданих документів. Два кандидати не були допущені до конкурсу, оскільки у них були відсутні деякі необхідні документи, в анкетах була невідповідність вимогам щодо стажу роботи на керівних посадах. Документи решти кандидатів відповідають вимогам чинного законодавства, тож вони були допущені до участі в конкурсі, – прокоментував заступник голови обласної ради і голова конкурсної комісії Ігор Івасюк.

Наступне засідання конкурсної комісії відбудеться 4 серпня о 10.00 год. На ньому кандидати представлять свої конкурсні пропозиції розвитку підприємства та пройдуть співбесіду.

Вінничани відслідковують події навколо обласної МСЕК і запитують: чому ж насправді не допустили до конкурсу кандидатів Наталію Андросову та Юлію Даниленко? Можливо, не домовилися про оплату за посаду? Що нового у роботі закладу може запропонувати діючий керівник Ігор Костенко? З якою програмою йде на конкурс його опонент  Андрій Засаднюк? Кого з цих двох кандидатів будуть підтримувати атовці, які мають намір навести лад у цій “корумпованій системі”? Відповіді на ці запитання  читайте у наступному номері газети “33-й канал”.

Людмила Поліщук