Через скасування першого Першого фестивалю вінницької гастрокультури «ПроСАЛО і доСАЛА» курс продукту №1 не впав… А навпаки, піднявся!

Тому за найкраще у світі «Вінницьке сало» нині просять на ринках Вінниці та області від 60 до 150 гривень за кілограм. Але є ексклюзиви для справжніх поціновувачів цього національного продукту, яких просто і легко знайти у Вінниці на ринку «Урожай». Бо без салофесту сьогодні можна бачити дійсно унікальний продукт.

Ось як вінницькі учасники фесту вже готують факультативи і приватні СалоВечірки для підтримки бренду «Вінницьке сало»:

– Салофест у нас на прилавку щодня. І такого дива ви вже давно не куштували. Фактично це машина часу, яка повертає справжніх поціновувачів Вінницького сала у органічне минуле – чесні корми, справжні смаки та Українську сальну породу по 350 кілограмів за свинку! І цей суперпродукт сьогодні можна купити за 175 гривень за кіло чи скромні 6 євро! Повірте мені, це найкраща ціна у світі за такої якості сало-наркотик! – розповів відомий салоділер із Вінниці Віталій Білун – бренд-менеджер марки «У Віталія!».


– Свинку на натуральних кормах вигодували наші друзі із Тиврівської громади. І щоб досягти такого рівня продукту, потрібно мінімум рік щоденної праці, найкращих кормів на любові до справи, яку ти робиш на рідній землі. Тому їжте, любіть та цініть Вінницьке сало – найкращий натурпродукт у світі!

Нагадаємо, що 9-10 жовтня у Вінниці мав відбутись перший салофест на півострові «Бригантина».