За 5 хвилин до початку презентації ГО «Ми –вінничани!» народна депутатка від Вінниччини Лариса Білозір сіла за піаніно на 4-му поверсі Інтер-шику і заграла «Мелодію» Мирослава Скорика… І 4 жовтня це на 100% був експромт! Бо одного разу пані Білозір навіть збилась із ритму та на секунду перестала грати…


- Досконалості немає меж. Треба частіше грати, - коротко прокоментувала свою музичну паузу в роботі народного депутата Лариса Білозір. Цікаво, де і коли 40-річна Лариса Миколаївна навчилась так грати класику? Ще в дитинстві у музичній школі? Чи від своєї «зіркової» естрадної свекрухи Оксани Білозір?

- Ось як це було в нашому відео:

Нагадаємо, що  “Ми — ВІННИЧАНИ”: нову громадську організацію створили на Вінниччині

Для довідки: Лариса Білозір народилася 24 вересня 1981 року в родині агронома Миколи Кучера та бібліотекарки у селищі Тростянець Вінницької області, де провела своє дитинство та ходила до школи.

Після закінчення школи вступила до Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Т. Г. Шевченка, де отримала вищу економічну освіту та, з часом, науковий ступінь кандидата економічних наук . Після цього продовжила навчання у Міжнародному інституті менеджменту в Брюсселі та отримала кваліфікацію магістра з бізнес-адміністрування.

З 2004 року Білозір працювала в структурах агропромислового комплексу, приватному бізнесі, соціальній сфері.

У 2015 році була обрана депутатом Вінницької обласної ради від партії "БПП «Солідарність». Була головою Благодійного фонду «Допомоги онкохворим дітям». Була головою постійної комісії з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою, євроінтеграції у Вінницькій обласній раді. Очолює громадську організацію «Життя та розвиток громад».

У 2019 році Білозір була обрана народним депутатом України на одномандатному виборчому окрузі № 15 (Мурованокуриловецький, Томашпільський, Тульчинський, Чернівецький, Шаргородський райони) як самовисувнець. На час виборів: виконавчий директор громадської організації «Життя та розвиток громад», безпартійнa. Проживає в м. Києві.

Член Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування , голова підкомітету з питань адміністративних послуг та адміністративних процедур. Заступник члена Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи.

Фото Сергія Хіміча
Роман Ковальський