– Воїн приїхав у відпустку. Автокатастрофа була такою страшною, що тіла Сергія та Альони довелось вирізати з машини, – повідомили рідні.

Зараз заведена кримінальна справа проти шофера, який вбив їх.

Петро Григорович Дзюбенко, житель с. Яланця Берщадської громади, дідусь загиблої у ДТП Альони Щербини, уточнив деталі загибелі подружжя. Нагадаємо, 5 грудня вона разом із чоловіком Сергієм потрапили в жахливу автокатастрофу та загинули. Їх похоронили у Бершаді.

Як повідомлялось раніше, Альона та Сергій поїхали у справах до Києва та потрапили у ДТП. Це було не так. Вони вже 6 років, як жили у столиці. Альо­на працювала в банку, Сергій – начальником автоколони. Коли розпочалася повномасштабна війна, Сергій пішов служити. Альо­на їздила до нього на фронт, відвозила продукти, одяг, необхідні речі. Під час цієї жахливої автотрощі Сергій перебував у десятиденній відпустці. Його, командира бойового екіпажу ППО, старшого лейтенанта, та ще кількох хлопців відпустили додому після того, як їхню машину було розбито. На щастя, усі військові залишилися живі, лише отримали незначні ушкодження. Сергій того дня забирав Альону з роботи додому.

«Уявіть, то була така страшна аварія, що їхні тіла довелося вирізати, а чоловік, який у них в’їхав, залишився живий. Більше того, це вже не перша ДТП за його участі. Він зараз під слідством, ним зайнялася вій­ськова прокуратура. Дасть Бог, не відкупиться та отримає по заслузі. Альонці було лише 32 роки, Сергію – 34. Молода сім’я, якій ще жити та жити. Це непоправна втрата для усіх рідних. Сказати, що важко, це нічого не сказати. Коли ховаєш дітей, онуків, та ще й одразу двох…».

Висловлюємо співчуття рід­ним загиблих. Розділяємо їхній біль втрати.