Лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук назвав своїх фаворитів на нацвідборі на Євробачення 2024, і це не переможниці конкурсу alyona alyona та Jerry Heil.

Він привітав українських артисток із перемогою, але зазначив, що серед учасників нацвідбору відкриттям для нього став гурт Ziferblat.

«Євробачення і ОЕ – це як ртуть і повітря) Ну oк, як бензин і кава:) Але коли йдеться про наші національні інтереси, то все працює, що на благо. Вітаю Яну і Альону, вони багато працювали для цієї перемоги. Найбільше хотіли і отримали! Так що, удачі вам, дівчата! Будемо за вас вболівати. Моє особисте відкриття (зайшов після посту Яніни Соколової) – Ziferblat. Як мені не вистачало такої музики. І от, будь-ласка. Дякую що ви є.», — написав Вакарчук на своїй сторінці в Instagram.

Гурт Ziferblat потужно увірвався у фінал нацвідбору на Євробачення 2024 з піснею Place I Call Home. Їхня конкурсна композиція, як розповідали самі артисти, присвячена всім українцям, які через війну були змушені покинути свої домівки.

Члени журі нацвідбору Андрій Данилко, Сергій Танчинець і Джамала оцінили виступ музикантів у максимальні 11 балів. Однак гурту не вдалося перемогти, бо глядачі оцінили їх у 8 балів.