Вогнеборці завершують роботи з ліквідації пожежі.

У Вінницькій області уламки збитого російського безпілотника спричинили пожежу на інфраструктурному об’єкті. Про це повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов.

За даними Борзова, вогонь вдалося локалізувати.

«Вогнеборці завершують роботи з ліквідації. Постраждалих немає», – написав голова ОВА.
Він подякував Силам оборони і усім службам області за оперативність і злагодженість у роботі.

Як стало відомо, у ніч на 8 лютого російські окупанти атакували 17-ма ударними БпЛА типу Shahed-136/131. Пуски дронів було здійснено з мису Чауда у тимчасово окупованому Криму. У результаті бойової роботи знищено 11 «Шахедів» у межах Миколаївської, Одеської, Вінницької та Дніпропетровської областей.

Також цієї ночі в Одесі пролунали вибухи. У місті було чутно щонайменше три потужних вибухи. Місто опинилося під атакою ударних дронів, унаслідок якої є пошкодження цивільної інфраструктури.

Ударом ворожого безпілотника пошкоджено недобудовану багатоповерхівку, вибито скління. Також зафіксовано пошкодження будівлі навчального закладу – пробитий дах, перекриття, вибиті вікна. Пожеж не зафіксовано.

Загалом ворог завдав 51 ракетний та 80 авіаційних ударів. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, а також інша цивільна інфраструктура в Київській, Харківській, Дніпропетровській, Херсонській, Миколаївській, Хмельницькій та Львівській областях.