В місті Нікополь Дніпропетровської області невстановлена особа розстріляла автомобіль заступника міського голови заступника голови Нікопольської ради Віталія Журавльова

Надзвичайна подія сталася біля будинку заступника мера. За словами одна з основних версій – конфлікт з місцевим угрупуванням, який тягнеться з 2017 року.

“8 лютого близько 9-ї ранку до поліції надійшло повідомлення, що невідома особа розстріляла автомобіль, який належить заступнику голови Нікопольської ради. На місці події поліцейські встановили, що нападник застосував невстановлену зброю, в результаті чого автомобіль загорівся. Після гасіння пожежі в салоні було виявлено тіло 59-річного чоловіка.

На розшук підозрюваного орієнтовано весь особовий склад поліції регіону. Для затримання озброєного нападника на місце виїхало керівництво обласної поліції, спецпризначенці КОРД та всі правоохоронні структури”.

Як відомо, раніше він був депутатом від “Партії регіонів”, а в 2014 році на сесіях міськради не голосував за Росію як агресора. Цей факт викликає занепокоєння багатьох нікопольців. Інша частина містян запитує, звідки у колишнього правоохоронця досить коштовне майно.

Зазначимо, що членами своєї родини декларант вказав трьох осіб, двоє з яких є іноземцями, а саме:

Журавльова – дружина, громадянка України.

Журавльов – батько, громадянин Росії.

Дроннікова – теща, громадянка Росії.