Сьогодні вони прийшли до управління поліції області, щоб дізнатися, чи зареєстрували їхню заяву про злочини, які вони описали. Там вказано щонайменше чотири порушення законодавства

– Ми прийшли до поліції, хотіли зустрітися з начальником. Але вже минуло багато часу, до нас ніхто не хотів виходити, посилалися на зайнятість керівництва. Згодом до нас вийшов Олександр Немировський, вислухав нас і пообіцяв доповісти керівництву. Витяги з ЄРДР ми так і не отримали. — розповідає вінницький активіст Валерій Палій – У нас склалося враження, що все це кришується якоюсь високопосадовою особою. Коли завод почали різати, а це було ще при Януковичу, і міліція і прокуратура так само себе поводили. А люди в Кирнасівці доведені до відчаю і готові на крайнощі! Ми передали керівнику поліції свою неповагу.

– У нас крім цього була вимога така: показати власника цього заводу. Бо всі стверджують, що власника немає, але завод хтось далі ріже. – додає Петро Гандурський – Питання до поліції — на якій підставі сьогодні невідомі люди вирізають завод?

Детальніше читайте в газеті “33-й канал”.

Ілона ВАЛЬТЕР