Кошти на це були передбачені у міському бюджеті та ДФРР, проте підрядники не квапилися з початку робіт. Губернатор спробував на підвищених тонах розмовляти з міським головою Анатолієм Гуком, той зробив зауваження голові – “не кричіть на мене!”

У фіналі вийшла сенсаційна словесна дуель “борзого” Борзова і Гука – перейшли на особисте і добрались до сала і космосу!!!

На роботи по ДНЗ№3 «Теремок» у Гайсині передбачалося, що з Держфонду регіонального розвитку з початку року виділять 90% суми 6,2 млн грн, а з міського бюджету додадуть 780 тисяч (10%). Відомо, що на рівні центральних органів влади рішення про виділення коштів прийнято лише нещодавно, але самі гроші не переведені.

У свою чергу в Гайсині провели тендер, розробили проєктну документацію та визначили підрядника, але виконувати реконструкцію, аби встигнути до вересня, він не поспішає. Навіть у реєстраційній картці проєкту Мінрегіону зазначається, що завершити роботи потрібно до кінця 2020 року.

Тому «на місці» є лише голі стіни. Ревізія стану робіт С. Борзовим була доволі емоційною. Він запитував у Анатолія Гука, коли почнуть ремонтувати, той спочатку запевняв, що «завтра», а губернатор навіть пообіцяв, що з 7-ої години чатуватиме під будівлею, аби процес пішов.

Оскільки розмова була на «підвищених тонах», Гука звинуватили у брехні, а мер Гайсина зробив зауваження, що у співбесідника немає підстав кричати. А потім вони обидва згадати про сало, космос та кримінальні справи.

«Я завтра тут буду… Чи мене виписали з космосу?», – запитав Борзов.

«Може, й так», – сказав Гук.

«То я вас відправлю», – відповів Борзов

«Дивиться, щоб вас не відправили», – заявив Гук.

Відповідне відео спочатку розмістили на офіційній сторінці Сергія Борзова, але потім його прибрали. NaПарижі пропонує для перегляду найбільш цікаві «космічні» моменти.

Відео медіа-партнерів